بسم الله الرحم الرحيم
ازيكم يا قمرات
انا كنت وعدت انى هانزل
البتزا بتعتى
اللى مجننه الكل
هما اللى بيقولوا مش انا
وطبعا بتكاتى الخاص
وطبعا محدش من اهل جوزى كلها غييير
ماشكر فيهايعنى انا بديكم مثال عشان
الكل عااارف انهم مش بيعرفوا يجملوا
ولا بيعجبهم حاجه حد
هههههههههه
يمكن اقول دودو صحبتى بتجملنى
عشان انا صحبتها الوحيده هههههه
او جوجو اختى يعنى بما انى انا اختها
وكل الى داقوا البيتزا يقولولى العجينه بتاعتها
طعمها تحفههههههه
المهم كفايه رغى
معلش انا رغايه عااارفه
اولا المقادير
الجافه
كوب ونص دقيق
1معلقه كبيره لبن بوده
ذره ملح
امعلقه صغيره سكر
رشه بصل بودره
رشه توم بودره
رشه زعتر
رشه روز مارى
نص معلقه صغيره بيكنج بودر
معلقه صغيره خميره جافه
ودى صوره المقادير الجافه
![بيتزا ثرى بيبى 484955_300934620017195_1745993936_n](https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/484955_300934620017195_1745993936_n.jpg)
المقادير السائله
كوب الاربع لبن للعجن
ثمن كوب زيت اى زيت الى عندك
امعلقه خل صغيره اةةة خل اسمعى الكلام
ودى صورتهم
![بيتزا ثرى بيبى 14307_300935650017092_54084631_n](https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/14307_300935650017092_54084631_n.jpg)
ثالثا المكونات ودى كل واحد حسب امكانيته انا انهارده عملتها فطار لودى فعملها جبن وهاقول على كذا نوع منها وتعمليه ازاى
طبعا المشروم انا مشوحاه فى بصله وحاطه عليه ملح وفلفل
![بيتزا ثرى بيبى 486224_300935756683748_1877819971_n](https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/486224_300935756683748_1877819971_n.jpg)
ودى الجبن
انا حاطه رومى وفلمنك ونستو وشيدر
وبسطرمه وزيتون
![بيتزا ثرى بيبى 486154_300934676683856_1847259514_n](https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/486154_300934676683856_1847259514_n.jpg)
والخضار طماطم وفلفل رومى وممكن تحطى فلفل حامى لو انتى بتحبيه
![بيتزا ثرى بيبى 30959_300934823350508_1796788640_n](https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/30959_300934823350508_1796788640_n.jpg)
وطبعا انا بدهن وشها كاتشاب اةةة كاتشاب
هاقولك لييه انا عامله المشروم بالبصل ولو عملتها صلصه بيتزا هاتبقا كلها بصل فى بصل ههههههههههه
وطعمها كمان بيبقا حلو
![بيتزا ثرى بيبى 548908_300935553350435_98232550_n](https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/548908_300935553350435_98232550_n.jpg)
ودى علبه المشروم اللى انا بستعملها على طووووووووووووووووول
حلوه اوى ونوعها نضيف
![بيتزا ثرى بيبى 558841_300935030017154_556300349_n](https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/558841_300935030017154_556300349_n.jpg)
نيجى بقا للطريقه سهله جدا
اولا هانضع المقادير الجافه مع بعض ونقلبهم
ثانيا نضع الزيت ونقلب
ثالثا الخل ونقلب
رابعا اللبن بقا نحطه واحده واحده ونعجن
لحد مالعجينه تبقا حلوه كده ولا هى ناشفه ولا طريه
وده شكلها بعد ماعجنتها
![بيتزا ثرى بيبى 540023_300934870017170_699789154_n](https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/540023_300934870017170_699789154_n.jpg)
ونسيبها 2 ساعتين تخمر
وبعد كده تجيب صنيه وسط يعنى ولا كبيره ولا صغيره
وندهنها زيت
ندهنها مش نغرقها
وبعدين نفردها هاتتفرد كعنا بمنهى السهوله
طبعا عشان الخل واللبن كمان مخليها طريه
ونخرمها بالشوكه كده
![بيتزا ثرى بيبى 178928_300951040015553_891415317_n](https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/178928_300951040015553_891415317_n.jpg)
وبعدين ندهنها كاتشب كده
![بيتزا ثرى بيبى 154319_300955493348441_1158646044_n](https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/154319_300955493348441_1158646044_n.jpg)
وبعدين نرص المشروم
![بيتزا ثرى بيبى 550326_300951290015528_1010866648_n](https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/550326_300951290015528_1010866648_n.jpg)
وبعدين الطماطم والفلفل كده
![بيتزا ثرى بيبى 302768_300960030014654_1652849690_n](https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/302768_300960030014654_1652849690_n.jpg)
وبعدين الجبن والزيتون لحد ماهنوصل لكده
![بيتزا ثرى بيبى 374417_300951630015494_1657365878_n](https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/374417_300951630015494_1657365878_n.jpg)
وبعدين نكون مسخنين الفرن كويس ونسويها طبعا حسب كل فرن وحسبك سواكى انت وبعدين على الشوايه وطبعا مانسبهاش كتير عشان ماتحمرش اوى وتنشف يادوب المكونات تسيح واهى اما طلعت طبعا انا ماستحملتش دوقتها على طول قبل مااصورها اهىىى
![بيتزا ثرى بيبى 578943_300960373347953_1475375658_n](https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s320x320/578943_300960373347953_1475375658_n.jpg)
ودى من ظهرها شووفى لونها حلو ازززاى
![بيتزا ثرى بيبى 154351_300960543347936_2051168771_n](https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/154351_300960543347936_2051168771_n.jpg)
وكده اتكلت على خييييير
نيجى بقا للمعلومه يمكن كتير منكم يعرفها البصل البودر
والتوم والزعتر والروزمارى مش غاااااالى والله هاتجيبى 1 جنيه من العطار هاتهييسى بيهم دى للمعلومه
ثانيا صلصه البيتزا لو انتى مش عاوز تحطى كاتشب فيه طرقتين
1 تجيبى بصله وتحطيها على النار
وتسبيها تصفر وتحطى عصير الطماطم
وتتبليها ملح وفلفل
وتوم وروز مارى وزعتر تبقا طعمها تحفه برده
2 تجيبى معلقه صلصه الى هى اكياس او برطمنات
وتخفيها بحبه مياه صغيره وتتبليها برده زى التانيه
انا بحب اعمل بيتزا بالجمبرى وهى مش
مكلفه زى بره
بجيب نص كيلو جمبرى الى هو متقشر بيبقا وسط النص بحوالى 20جنيه
بجيبه واغسله كويس وارش عليييه شويه خل عشان الريحه
واجيب طاسه احط فيها شويه زيت واول مايسخن انزل بالجمبرى عليه
يادوب تقليبتين
واعصر عليه نص لمونه واتبله
ملح قليل جدا وزعتر وروز مارى واشيله واحطه على البيتزا
اوعىىىىىىىىى
تحطيه نى ليبقا زفر
وتقرفى منه وترميه
والنص كيلو بيعمل اكتر من 4 بيتزات
شوفتى التوفييير بقا
المقادير الى انا عملها فووووق دى
مقادير صنيه واحده
لوعاوزه تضاعفى انتى وراحتك انا هاوريكى بقا صنيه كنت عمها فى راس السنه دى كانت 3 اضعاف المقادير
يعنى تضربى المقاجدير فى 3
هههههههه
![بيتزا ثرى بيبى 392670_149652471812078_933344405_n](https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p206x206/392670_149652471812078_933344405_n.jpg)
ودى رجل شهد ههههه انا عملت ايييه ودى صوره كامله للوليمه
![بيتزا ثرى بيبى 396366_149652348478757_999468394_n](https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p206x206/396366_149652348478757_999468394_n.jpg)
وهنا اانا كنت عاملها بالسوسيس والجبن والمشروم وكنت عامله اصناف جنبها كب كيك و كيكه شيكولاته
وروانى
وبسبوسه وباستا فلورا
وسمبوسك وتشيكن روول
وتشيز كيك
والسلام ختاااااااام
اللى اللقاء فى موضوع اخر